Artistiek pedagogisch project

Wat beeldhouwwerk is voor een stuk marmer, dat is (kunst)onderwijs voor de menselijke ziel.

Joseph Addison

Welkom in ons open huis

Art’iz is van en voor iedereen.

Kom binnen in dit creatief labo, een ontmoetingsplaats voor wie jong en jong van (h)Art’Iz. (lees: hart is) Je proeft er van Muziek, Woord, Beeld of je combineert naar keuze. Als artistieke long van de regio Izegem zijn wij een trefpunt voor kunstzinnigheid.

We stappen buiten onze muren met een cultureel programma en werken samen met het verenigingsleven.

Ieder kind is een kunstenaar. De uitdaging is om er één te blijven als je opgroeit.

Pablo Picasso

schilderkunst.jpg

Investeer in jezelf

Kunst kan je leren. Als het nu een vonkje, je passie of talent is. Wij geloven dat elke mens nood heeft aan een eigen, authentieke expressie.

Muziek, Woord en Beeld zijn dé uitgesproken talen om echt te vertellen wat je voelt, denkt en fantaseert. Engageer je en laat de kunst kleur geven aan je leven, je kritisch bewustzijn ontwikkelen en je werkhouding aanscherpen.

Kunst kan een levenslange hobby zijn.

Hoe groot het talent ook is, de onzekerheid is altijd groter. Zonder iemand op de achtergrond die een zetje geeft, zou geen enkele artiest de eerste stap ooit zetten.

Arthur Japin

Wij staan klaar voor jou

Of je nu solist bent of liever in groep werkt, onze leerkracht-kunstenaars tekenen een parcours uit op jouw maat. Art'Iz geeft je een creatieve invulling van je vrije tijd of doet je zelfs verder dromen.

Met een eigentijdse aanpak maken we je wegwijs in de wereld van de klassieke en actuele kunst met ruimte voor experiment. Onze unieke onderwijsvorm gedreven door professionelen staat garant voor kwaliteit en maakt van jou een veelzijdig Art’izt.

fluit-handen.jpg