Kalender

Filter de kalender op:

juni 2024

juli 2024

september 2024

 • 4 september
  Info- en afspreekmomenten
  afspreekmoment voor nieuwe leerlingen speltheater 3.3

  Op woensdag 4 september 2024 is er 'n afspreekmoment voor alle leerlingen 3.3 speltheater
  Hier worden de leerlingen in groepjes verdeeld voor het vak speltheater.

  Voor meer informatie of vragen kan je terecht bij Bianca.Vanhaverbeke@artiz-izegem.be

 • 26 september
  Voorstellingen muzieklabo
  ORCHESTRE INTERNATIONAL DU VETEX

  donderdag 26 september 2024 om 20u | De Leest | € 5 ipv € 18

  Het Orchestre International du Vetex is een waanzinnige brassband met muzikanten uit België, Frankrijk en de Balkan. De band heeft zijn eigen muzikale universum gecreëerd: hun muziek is een loco combinatie van latin geïnspireerde Balkan muziek gemixt met tarantella, polka of cumbia. In 13 jaar tijd hebben ze meer dan 900 concerten gegeven. Van de straten van Brussel, Rijsel, Londen of Sarajevo tot het Wereldmuziekpodium van Sofia, Graz, Peking, Belgrado, Boedapest, Praha, Milaan, Buenos Aires, Zürich, Amsterdam, Parijs, Malaga of het Montreal Jazz Festival.

  vetex

november 2024

 • 6 november
  Voorstellingen muzieklabo
  BACH! GUIDO DE NEVE & FRANK AGSTERIBBE

  woensdag 6 november 2024 om 20u | Sint-Pieterskerk Emelgem | € 5 ipv € 16

  Integrale uitvoering zes sonates voor barokviool en klavecimbel, gebracht volgens de in 1713 gepubliceerde affectenleer van Mattheson. Deze programma’s brengt Guido De Neve op een unieke barokviool, gebouwd in 1692 door Hendrik Willems in Gent. Frank Agsteribbe brengt zijn groot, met bladgoud versierd, Italiaans concertklavecimbel mee. Een bijzondere klank symbiose van twee unieke instrumenten. Puur genot!

  Schermafbeelding 2024-05-22 164116

 • 13 november
  Voorstellingen muzieklabo
  JONAS OLSSON TRIBUTE BAND (SE, BE)

  woensdag 13 november 2024 om 20u | De Leest | € 5 ipv € 12

  ‘Een tribute met een mooi verhaal.’

  Jonas Olsson (1965-2010) was een Zweedse muzikant uit Hälsingland. Hij was een uitstekend violist, gitarist en componist en een zeer invloedrijke figuur in de Zweedse folkwereld. In de jaren 90 richtte hij op eigen initiatief een folkloreschool op die internationaal veel aanzien verwierf. Wim Claeys, een Gentse volksmuzikant (en meer dan dat), volgde les aan Olssons folkloreschool. De twee werden goede vrienden en kwamen jaarlijks samen om te jammen. Tot Jonas in 2010 totaal onverwacht overleed tijdens het componeren.

  JOT BAND

 • 28 november
  Voorstellingen muzieklabo
  DREAMING CARMEN (ES)

  donderdag 28 november 2024 om 20u | De Leest | € 5 ipv € 22

  ‘Dreaming Carmen’ is een wervelende flamencovoorstelling over Carmen, het beroemde personage uit de opera van Bizet. Dit tot de verbeelding sprekende spektakel is theatraal opgebouwd uit vier verschillende delen en duikt diep in de persoonlijkheid van Carmen zelf.
  Irene Álvarez en Virginia Delgado dansen haar verschillende karaktertrekken vanuit een droom. Een droom waar veel vrouwen zich maar al te graag aan zouden spiegelen... Ook al ligt een onheilspellend lot onvermijdelijk op de loer.

  28novembercarmen

  Irene Álvarez: dans
  Virginia Delgado: dans
  Alexander Gavilán: flamenco gitaar
  Esteban Murillo: zang
  Udo Demandt: percussie

december 2024

 • 19 december
  Voorstellingen muzieklabo
  KONINKLIJKE MUZIEKKAPEL VAN DE MARINE

  donderdag 19 december 2024 om 20u | De Leest | € 5 ipv € 20

  ‘The Royal Band of the Belgian Navy is comin’ to town...’ Zet je schrap voor een betoverende kerstervaring met de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Marine! Onder leiding van hun chef-dirigent, Bjorn Verschoore, brengen zij een unieke kerstshow, vol traditionele en moderne kerstsongs in gedurfde arrangementen. Geniet van sprankelende solisten en betoverende vocalisten die het kerstverhaal tot leven wekken. Verlies jezelf in de bruisende sfeer van de feestdagen terwijl het orkest schittert met virtuoos spel en meesterlijke interpretaties, als een schip dat moeiteloos door de golven navigeert. Het concert belooft een betoverende mix van muziek, emotie en kerstgevoel dat je hart zal verwarmen. Dus laat je inpakken door de betoverende klanken van de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Marine en vier het kerstfeest in stijl!

  komu marine